13. marts 2010

Gymnasiet - det er bare så moderigtigt

At gå i gymnasiet er ikke en dans på roser. Den kognitive metafor (håber Mads Blom læser med...) kender vi alle sammen, og ja, den passer nok meget godt. Med timerne fra 8-16 og afleveringer og lektier kan det være svært at få tid til de ting som virkelig betyder noget. Behøver jeg at sige hvad? Nej. Det giver nok sig selv...

Men heldigvis bringer vi her på Fashiontologists endelig den guide du har længdes efter. Ved at følge disse seks bud vil du endelig kunne gå i skole og samtidigt opretholde dit fashionable image:

1) Hav fransk, og lær de rigtige fashion fraser. Très chique! Hvis du har tysk eller spansk, kan du gøre brug af Google Translate.
2) Lav dine afleveringer til langt ud på natten. På den måde bevæger du dig længere mod sæsonens it-look: Tom Marvolo Riddle.
3) Hav de rigtige poser med til idræt. Nej - en plastikpose er ikke bare en plastikpose. Din idrætspose skal udstråle hvem du er. Gucci, Louis Vuitton, Prada, Netto. You name it!
4) Tænk over hvad du har med i madpakken, og sørg for at matche den med dit look. Af samme grund skal du virkelig passe på farven blå. Ligeledes kan du, når du bliver trænet gymnasie-fashionito gøre det med dine bøger.
5) Skab dig et netværk. Alle på Birthe er et godt sted at starte.
6) Vær med der hvor tingene sker. Derfor: Anskaf dig Peggle Deluxe.

Hvis I har billeder der kan dokumentere jeres fashionable gymnasietilværelse modtager vi dem med ring-besat kyshånd.

Fash-kisses
C & M

Ingen kommentarer:

Send en kommentar