10. februar 2010

Galla premiere

Kæreste læsere,


Som førende stilikoner og anerkendte modebloggere, bliver vi inviteret til et hav af spændende og fashionable events i tide og utide. Selvfølgelig kan vi ikke takke ja til alle, da der trods alt kun er 24 timer på et døgn og 7 dage på en uge. Der skal jo også være tid til at blogge!

Vi valgte dog at prioritere premieren på den nye danske smalfilmsproduktion "Far til Fire - på Japansk". Det er et lille stykke kunstfilm om også at være venner med folk, selvom de er japanere. Dybt. Fantastisk!

I ægte fashionblogger stil har vi selvfølgelig masser af kendte venner og elsker at namedroppe, så derfor er det os en glæde endelig at have en lejlighed til at bringe en af dem på banen: Vores nære ven Ane Steensgaard Juul. Ane medvirker i det fantastiske kunstprojekt, og vi følte derfor det var vores pligt at støtte op om hende.

Filmen var fuldstændig gennemført, og Ane spillede fantastisk.


Efter filmen, bød aftenen på V.I.P. after-party med bl.a. Basim (som genkendte Mette, da de har sunget sammen ved det fashionable event Landsstævne i Holbæk sidste sommer), Susan K fra Paradise Hotel og Rasmus Pinholt (som altid befinder sig der hvor tingene sker. Party crasher). Det var en hot aften, og vi nød en aften med genkendelser og fans der ville røre os.


Her kan I se to billeder fra filmen, hvor Ane er med. Læg mærke til fantastisk styling!


Her er et billede af Ane i private omgivelser.xoxo

C&M


Hvis I kunne tænke jer at læse mere om kunstprojektet kan i gå ind på projektets hjemmeside.

4 kommentarer:

 1. Kæreste C&M
  Ej hvor det lyder fedt!
  Hvordan var festen?
  - og hvad med Ane Stensgaard Juul, hvordan er hun ?

  SvarSlet
 2. Hun er i hvert fald nice ! ;)

  SvarSlet
 3. Anonym: Det er da ligemeget hvordan hun er? Hun er kendt.

  SvarSlet
 4. Jeg syntes hun er så PÆN !

  SvarSlet