19. januar 2010

Så gik der en engel igennem stuen

Kæreste læsere

Vi er kede af den relativt lave aktivitet som har fundet sted på bloggen her den sidste tid. Det er dog ikke fordi vi danderer den - det skyldes, at vi i denne tid arbejder med de banebrydende og fantastiske modefænomener Cosinus og Sinus (Navnet siger dig måske noget, men du kan ikke definere det? Sådan er der mange, der har det). Arbejdet med de to fætre tager det meste af vores tid (udover det vi bruger på at se ud og klæde os moderigtigt, høre klassisk musik vi ikke engang rigtigt kan lide og spise fancy minimalistiske måltider (og pomfritter i smug..shh)). De kan være ret svære at forstå... Men bare rolig - vi vender stærkt tilbage med fornyet inspiration og kræfter. Desuden er det også godt for jer at opdage, hvor meget I savner (og derved elsker) os.

Cos(3) Bloggerkys

C & M

Imens I venter kan i nyde synet og undre jer over de bagvedliggende budskaber omkring Cosinusrelationerne. Et modefænomen, som stadig er relativt spædt. I følge modediktatoren Peter Chaplin Wulff er de, udover deres umiddelbare og iøjenfaldende skønhed, ganske nyttige. Lad dig forføre og inspirere:


(Overskrift til dette indlæg er en vintage talemåde. Hvis du ikke ved hvad det betyder, kan du google det. Det siger Edward Cullen i hvert fald)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar